вівторок, 14 травня 2013 р.

Медовий тиждень )) (Готель)

Привіт всім )) після усіх свят і вихідних до мене нарешті прийшло натхнення написати новий пост ))

Це буде таке собі напів продовження серії постів на тему: "Підготовки до весілля". Логічно, що кульмінацією усіх передвесільних та клопот та самого дня весілля є медовий місяць, у нашому випадку це був медовий тиждень, про що сьогодні і розповім ))
Правильніше буде сказати, що про відпочинок після весілля будуть два фото-пости: перший стосуватиметься готелю, а  у другому мова йтиме про наші розваги )) Чому два пости? Тому, що фото з поїздки дуже багато(як завжди))) і помістити їх в один було б нереально. Отже, сьогодні до вашої уваги перший з них.
Скажу лише, що про цю подію варто подбати ще до весілля, визначитись який тип відпочинку вам до вподоби і обрати місце де б ви хотіли його провести, і вже тоді або ж звертатись у туристичну агенцію, або ж все організовувати самим. Чому про це треба подбати заздалегідь? Тому, що медовий місяць починається після весілля, у вас ще свіжі радісні відчуття, вас сповнює ейфорія, якою треба користуватись. Не варто відкладати цю подорож на потім )) На сьогодні з порадами закінчила )) розповім про наш відпочинок ))



Ми обрали для нашого медового тижня Туреччину )) "Банально і нецікаво" скажете ви, а от і ні )) все залежить як до цього ставитись. Так, якщо організацією вашого весілля займались не ви безпосередньо, то звісно, що вам захочеться пригод і адреналіну, ну або ж ви без цього адреналіну жити не можете ) Оскільки орнагізацією весілля займались ми самі, то нам хотілось пасивного відпочинку, хотілось перезагрузки )) Тому і обрали Туреччину, тут був ще один плюс - ми ще не були в цій країні )) отже мали нагоду з нею познайомитись ))

Відпочинок почався справді досить банально як для відпочинку "все включено" - вильотом з Борисполя з уже в аеропорту п'яними відпочивальниками (( Прибуттям у п'ятизірковий готель і поселенням. До слова скажу, що ми обрали готель "Престиж" неподалік міста Сіде. На той момент ми були такі виснажені, що майже увесь перший день проспали. Нічній переліт - це погана ідея (( Треба сказати, що сам готель виправдав наші сподівання: інтер'єр, чистота, привітність персоналу були на досить високому рівні(це звичайно не європейський п'ятизірковий готель, але як для Туреччини - було супер))). Не зайвим буде згадати про власний пляж, басейни та водну гірку - все це тут є.

Вид з нашого готельного номеру )

Фото Андрія Пищика

Це власне наш готель, біля якого окрім моря є ще й озеро ))

Готель

Пляж

Лоббі готелю. Ліфти виглядають як гламурні космічні ракети, а світильники - наче медузи ))

Лоббі готелю

Лоббі



Басейн

Басейн

Наш готельний номер.

Наш номер

Внизу біля готелю жив ось такий птах, який полюбляв кричати поночах(до цього я ніколи не чула які звуки видають павліни))

Готельний павлін ))

Варто також відмітити якість їжі - вона була не одноманітна з фруктами(чого я дуже чекала))), різними видами м'яса та іншими смаколиками ))

Гарбузовий кораблик ))
Сир запечений з овочами
Десерти

Спіймали на гарячому ))

Ввечері ще додатково відкривався ресторан на вулиці, де смажили м'ясо і рибу на грилі ))

Шашличок ))

Так підсмажують овочі ))

Скажу ще, що готель має 4 ресторани(італійської кухні, традиційної турецької кухні, ресторан "Терасса" європейської кухні - на самому верху з виглядом на море та звичайний ресторан типу - "шведський стіл") Уся їжа приваблива не тільки на вигляд, а й на смак ))
Ще тут дуже смачна кава, просто немає слів, щоб передати її смак... Це скоріше щось середнє між кавою і гарячим шоколадом ))

Кавоман ))

В очікуванні кави ))

Зроблю невелике зауваження, що у цьому готелі майже не було українців та росіян(ми зустріли тільки кількох), зате його переповнюють німці і, доречі, не тільки старші, тут були навіть пари з дітьми. Гостей готелю постійно розважають аніматори конкурсами і різними забавами. Ми не могли лишитись осторонь цього )) І от, як результат, Андрій п'є свій коктель переможця ))

Winner ))

Доречі, від самого готелю курсує кілька автобусів, на яких можна дісататись до прилеглих міст та містечок, щоб самостійно, без гіда та екскурсії їх оглянути(про це ще йтиметься у наступному пості). Проїзд у такому громадському транспорті коштує 2$ або 2 євро(в залежності від того які гроші у вас будуть в гаманці, звісно вигідніше платити $, бо якщо ви заплатите 2 євро здачі вам ніхто не дасть))).  Мені чомусь завжди везло сидіти біля таблички з назвою маршруту і за нею нічого не було видно ((

У автобусі ))

На сьогодні закінчуватиму, про готель розповіла усе не вдаючись у деталі, бо інакше пост був би безкінечним ))

Авторство усіх фото у пості належить Андрію Пищику(моєму коханому чоловіку))) і копіювання та використання їх без дозволу автора заборонене.
Гарного усім дня та чекайте наступний пост про медовий тиждень ))

Немає коментарів:

Дописати коментар