пʼятниця, 24 жовтня 2014 р.

Зовсім трошки Польщі )

Привіт, я знову тут ) 

Цього разу розповім про нашу недавню маленьку подорож до сусідньої Польщі. Не буду писати про те, що живуть вони набагато краще за нас, і що дороги у них хороші, і що все таке доглянуте і акуратне, і ... ще багато хорошого можна було б написати, бо перетинаєш кордон і потрапляєш у зовсім інший світ. Прикро, що ми ще не скоро, дуже навіть не скоро будемо жити як поляки ( Та спробую не думати про сумне і написати як усе було.

План був такий: зранку їдемо погуляти в Ярослав, а там видно буде, що далі ) Чому Ярослав, тому, що вибрали Грушівский КПП, оскільки там найменше машин. Машин справді там не було, ми були одні о восьмій годині ранку в неділю ) Далі були симпатичні села і сонячна погода(тоді вона і у Львові була сонячна)))) Ярослав зустрів холодом і майже безлюдними вулицями )




Оскільки гуляти в холоднечу зовсім не хотілось, а маленькі кав'ярні були ще закриті, вирішили поїхати до замку в Красічині недалеко від Перемишля.


  

Що сказати? Одним словом краса! Видно, що за ним доглядають, використовують в комерційних цілях як готель та ресторан - заробляють гроші в казну держави і приватного бізнесу ) Покажу ще трохи фото.




А ще навколо великий парк і озеро.



І ще трохи нас )))



По обіді заскочили на невеликий шопінг і о шостій ввечері були у Львові )))

Всім вдалого закінчення робочого тижня і гарних вихідних!
Нехай погода за вікном не зіпсує вам настрій )))

P.S. Чекайте новий пост про Ромчика і тата - кому сподобався зоопарк? )))

Немає коментарів:

Дописати коментар