вівторок, 25 листопада 2014 р.

Як ми в зоопарк їздили )

Привіт )

Нарешті знайшла час написати обіцяний пост про зоопарк )  хоч і було це місяць тому, але так кортить поділитись враженнями і фотками )) Наперед скажу дякую Тані і Роману за рекомендацію - нам дуже сподобалось, і нашому малюку, напевне, також, бо як тільки він сів в машину після відвідин - одразу заснув ))) ще б - стільки вражень )))

Думаю, що досить багато моїх читачів знають, що не далеко від Львова (село Меденичі) є приватний зоопарк "Лімпопо". Дуже хороший, доглянутий, хоч і не великий, але як для приватного зоопарку - гарно.

Почнемо з тигрів та левів, бо пташки(їх там багато) Ромчику не надто сподобались ( Можливо тому, що поряд були вольєри з тиграми, які голосно давали про себе знати )


Леви нас ігнорували - ліниво грілись на сонці.


Далі був ведмідь, який малечі сподобався - він ще здалеку показував на його клітку. Шкода, що зняти не вдалось - він дуже активно бігав по клітці і катався по землі ((( напевне жарко бідоласі було ( Нам з Андрієм було цікаво подивитись на пантер і пум, а от Ромчик кликав нас до лемура, якому сподобалась наша камера, бо позував він як модель )))



Лемур цікавий, але ми йдемо дивитись на інших тваринок, бо їх же тут багато )


По дорозі зустріли отаких милих тигренят, що грілись на сонечку і черепашок.


і ще мавпочок, чесно кажучи, мені вони не надто сподобались, я чомусь не люблю їх (



Потім були улюблені всіма дітьми кізочки, яких можна годувати ))) дитина мала трохи фану )))



Ой, зовсім забула про степових песиків ))) вони мені чомусь нагадують бобрів ))) На вигляд досить позитивні і дууууже рухливі. Якраз для малечі, яка любить живність. Оце справжній атракціон, не те, що якісь там леви ))



Вовчики припали до душі усім, такі собі поважні, хоч і не надто жваві. Ромчик уже їх знає з казок, тому йому було цікаво подивитись на живе втілення цього персонажу )


На закінчення покажу ламу та задоволеного, стомленого хлопчика, який зовсім її не боявся, а радо годував )


Буду закінчувати, ось вам ще трохи позитиву від Ромчика )))



Всім гарного дня і тижня )))

P.S. Скоро буде пост про смачнючки )))

Немає коментарів:

Дописати коментар