неділя, 9 вересня 2012 р.

Montenegro, Day 10 ))

Привіт, доброї ночі чи доброго ранку, залежно коли ви читаєте ))

Сьогоднішній день відзначився поїздкою на Скадарське озеро - одне з найбільших і найкрасивіших у Європі. Цього разу ми вирішили не мучити Сергія і поїхати з екскурсією, яку купили на пляжі. Доречі, дядечко, який нам її продав виявився дуже приємним і позитивним, поки показував де треба чекати автобус, попросив, щоб я попрацювала замість нього )) а потім ще й пропонував залишиться тут працювати ))




Тепер розповім про саму екскурсію. По дорозі на озеро нам зробили кілька зупинок для фото


По приїзді нас мали посадити в човник, у якому(за легендою) нас мали возити по мальовничих місцях озера і показувати флору і фауну, тут же ми мали зустріти захід сонця, а в кінці передбачалась вечеря у місцевих жителів. Але нічого з того не було (( Нас таки посадили в човник, завезли в "дуже мальовниче" місце, де навіть не було що фотографувати (( З фауни нам показали три пташки ((


Тут же нас нагодували (нарікати не буду, було смачно: риба + вино), сказали, що можна купатись і повезли назад (( Люди добрі, а де ж красиві місця, де захід сонця???? А ще й з нами були всюди сущі "наші східні сусіди", які, крім того, що випили все вино і пиво, почали співати російські народні пісні + танцювати (((((( Це вже був зовсім EPIC FAIL (((((


В результаті найкращі кадри були зняті коли вже всі сідали в автобус, щоб їхати додому - тоді тільки почався захід сонця ))




Висновок: не ведіться на екскурсію, яка розрахована на російськомовних туристів на Скадарське озеро, маєте шанс спробувати нашу долю )) Вся її мета: напоїти і нагодувати, що можна за такі гроші зробити у хорошому ресторані Будви ))

Ввечері ще забігали докупляти сувеніри. Чесно кажучи, тут з сувенірами дууууже туго (( одне китайське барахло (( важко знайти щось варте уваги.

Немає коментарів:

Дописати коментар