пʼятниця, 7 вересня 2012 р.

Montenegro, Day 8 ))

Привіт ))
8 день нашого відпочинку ми провели у Будві. Прогноз погоди на сьогодні обіцяв нам грозу, а насправді був маленький дощик, трохи блискало і гриміло (( Відпочинок трохи під псувало (( Але ми часу не гаяли, пішли гуляти по березі моря ))


По розглядали яхти на причалі, гарні, але й дорогі (( Тут деякі парковки для яхт рухомі і хитаються на хвильках (( Якщо у вас не все гаразд з вестибулярним апаратом, то не раджу туди йти, бо може захитати )) смішно, але й не дуже ((



Ще б хотіла написати про тутешнє морозиво з автоматів. Воно дуууууже смачне, давно такого морозива не їла, не розбавлене водою і його багато у ріжку. А найголовніша фішка цього морозива - його макають у шоколадну глазур, яка має смак дитинства )) а в дитинстві морозиво завжди найсмачніше і цим усе сказано ))


Після обіду все ж таки виглянуло сонечко )) ми ще встигли покупатись, погуляти по місту, купити кілька сувенірів ))


Здивувало, що чорногорці навіть якщо мають півметрове подвір'я - все одно його обгороджують ))


А ще зустріли співробітницю у супермаркеті )) це була приємна несподіванка )) Доречі, вона вже п'ята людина зі Льовова з моїх друзів і знайомих, яку я зустрічаю у тут )) Не Будва, а ІТ село ))
Ввечері спробували національне солодке - палачінку (звичайний млинець з начинкою) потім пили вино на пляжі і милуватись нічним містом ))

Немає коментарів:

Дописати коментар